11.11. (недела)

Женски младински хор

Женски младински хор

Почитувани, Ве покануваме на целовечерен настап на наградуваниот и вреднуваниот, гордоста на МКЦ – „ЖЕНСКИ МЛАДИНСКИ ХОР“. Вечер насловена „JazzToVoice“, каде што ќе имате уникатна можност да ...
4078
НАСМЕВКА

НАСМЕВКА

SMILE Steffen Kohn Времетраење / Runtime: 81’ Држава / Country: Германија / Germany Режија / Director: Steffen Kohn Деветнаесетгодишната Мерцедес нема некакви поголеми цели во животот, освен тоа што ...
3880
СКРШЕНО

СКРШЕНО

BROKEN TË THYER Edmond Budina Времетраење / Runtime: 97’ Држава / Country: Албанија, Италија, Македонија, Бугарија / Albania, Italy, Macedonia, Bulgaria Јазик / Language: Албански Премиера / Release ...
3921