10.11. (сабота)

Gabe Gurnsey (Factory Floor)

Gabe Gurnsey (Factory Floor)

Добрите познавачи на новите музички движења, оние што го креираат вкусот на артикулираната публика, деновиве ќе го посочат токму Gabe Gurnsey како една од најжешките точки на современата електронска, ...
3879
МОРЕ ОД ЖИТО

МОРЕ ОД ЖИТО

FRECKLES MARE DI GRANO Fabrizio Guarducci Времетраење / Runtime: 81’ Држава / Country: Италија / Italy Режија / Director: Fabrizio Guarducci Осумгодишниот Адам се качува по брда и се спушта по долини ...
3975
Детска работилница со Рашко Миљковиќ, режисерот на “Ловци на вештерки”

Детска работилница со Рашко Миљковиќ, режисерот на “Ловци на вештерки”

Со прикажувањето на филмот “Ловци на вештерки” организираме и детска работилница „Филм за деца“, на која ќе зборуваме како се прават филмови и кој сѐ учествува во тимот на филмската ...
2117