Close
Navigation

Зулу 3.4

Zulu 3.4


Зулу 3.4 е инструментален бенд од Скопје, основан во март 2018 година од тројца млади џез-ентузијасти, чија цел беше да создадат уникатен звук преку фузија на различни стилови и да внесе свежина на македонската музичка сцена. Зулу 3.4 се состои од три члена: Дамјан Даневски (тапани), Марио Симоновски (гитара) и Мартин Џорлев (клавијатури).

МКЦ ПАРК