Close
Navigation

CLONE> СТЕЛА

STELA


Режија:Stojan Vujicic
Продуцент:Ognen Antov
Сценарио:Eva Kamchevska
Кинематографер:Gjorgji Klincarov
Монтажер:Dancho Stefkov
Улоги:Petar Manic, Dejan Lilic, Hristina Popovic, Toni Mihajlovski, Stela, Ava Korabska, Simeon Moni Dameski
Продукција:2020, Северна Македонија, Србија, Германија
Јазик:Македонски
МК премиера91 мин. (8+)

По обидот за самоубиство на 11-годишниот Никола, жртва на врсничко насилство, Стела, младата „Шарпланинка“, е единствената што може да се проникне до него и да му ја врати вербата во животот.

ГРАДСКИ ПАРК