Close
Navigation

СОСЕМ ОБИЧНА ЉУБОВ

ORDINARY LOVE


Режија:Lisa Barros D’Sa, Glenn Leyburn
Продуцент:David Holmes, Piers Tempest
Сценарио:Owen McCafferty
Кинематографер:Piers McGrail
Монтажер:Nick Emerson
Улоги:Liam Neeson, Lesley Manville
Продукција:2019, Велика Британија
Јазик:Англиски
Гала премиери92 мин. (16+)

Џоан и Том се долги години во брак. Нивната врска е исполнета со леснотија, која доаѓа од долгите години поминати заедно, како и длабоката љубов, изразена подеднакво преку нежности и хумор. Кога на Џоан неочекувано ѝ дијагностицираат рак на дојка, текот на нејзиното лечење ја става нивната врска на тест, кога се соочуваат со предизвиците пред нив и помислата што би можело да се случи доколку нешто ѝ се случи на Џоан. „Сосем обична љубов“ е приказна за љубовта, преживувањето и тешките прашања што животот ги поставува пред секој од нас.

ГРАДСКИ ПАРК