Close
Navigation

СИТЕ ТИЕ УБАВИ КОЊИ

ALL THE PRETTY LITTLE HORSES

MIKRA OMORFA ALOGA

Режија:Michalis Konstantatos
Продуцент:Yorgos Tsourgiannis
Сценарио:Michalis Konstantatos
Кинематографер:Yannis Fotou
Монтажер:Yorgos Mavropsaridis, Myrto Karra
Улоги:Yota Argyropoulou, Dimitris Lalos, Katerina Didaskalou, Alexandros Karamouzis
Продукција:2020, Грција, Белгија, Германија
Јазик:Грчки
SEE програма107 мин. (16+)

По една катастрофа, Алики и нејзиниот сопруг Петрос, го носат синот Панајотис во мало провинциско приморско гратче, барајќи прибежиште. Наоѓајќи привремена работа, Алики и Петрос се обидуваат да си го средат животот за да можат да се вратат дома во Атина. Кога Алики почнува да сфаќа дека планот не функционира, или уште полошо, можеби дури и не постои, јазот помеѓу неа и Петрос почнува да се зголемува.

ПАРК ИБНИ ПАЈКО