Close
Navigation

ПОТ

SWEAT


Режија:Magnus von Horn
Продуцент:Mariusz Wlodarski
Сценарио:Magnus von Horn
Кинематографер:Michal Dymek
Монтажер:Agnieszka Glinska
Улоги:Magdalena Kolesnik, Julian Swiezewski, Aleksandra Konieczna, Zbigniew Zamachowski, Tomasz Orpinski, Lech Lota, Magdalena Kuta
Продукција:2020, Полска, Шведска
Јазик:Полски
Официјална селекција100 мин. (16+)

„Пот“ прикажува три дена од животот на фитнес-мотиваторката Силвија Зајац, која е многу популарна на социјалните мрежи. Иако ја следат стотици илјади луѓе, опкружена е со лојални вработени и сите познаници ѝ се восхитуваат, таа трага по вистинска интимност.

МКЦ ПАРК