Close
Navigation

ФОМО – СТРАВ ДА НЕ СЕ ПРОПУШТИ НЕШТО

FOMO – FEAR OF MISSING OUT

FOMO – MEGOSZTOD ÉS URALKODSZ

Режија:Attila Hartung
Продуцент:Petra Ivanyi, Istvan Major
Сценарио:Attila Hartung, Yvonne Kerekgyarto
Кинематографер:Kristof M Deak
Монтажер:Peter Duszka
Улоги:Golecasz Jorgosz, Panna Laszlo, Gergely Bouquet, Abel Pokorni, Andras Sipocz, Panka Muranyi
Продукција:2019, Унгарија
Јазик:Унгарски
Официјална селекција93 мин. (16+)

На Ѓерго и неговите пријатели тинејџери важни им се три работи: забава, секс и бројот на следбеници на социјалните мрежи. Една вечер, на забава, Лила станува жртва во рацете на момчињата. Предизвикот излегува од контрола и светот на младите преку ноќ се менува засекогаш.

ГРАДСКИ ПАРК