Фестивал на европски филм Синедејс
ЈУ Младински културен центар
кеј Димитар Влахов 15, МК-1000 Скопје
јули 15, 2021
Bella Technika Групата Бела техника е основана во 2016 година од двајца членови на култниот белградски бенд Дарквуд Даб: гитаристот Бојан Дробац – Бамби и басистот Милорад...
БЕЛА ТЕХНИКА
јули 16, 2021
Dina Jashari Дина Јашари е дефинитивно најголемото освежување на новата македонска музичка сцена. Со извонреден пристап кон пишувањето песни, прекрасните сонливи аранжмани, емотивни лирики, современа, модерна и свежа...
ДИНА ЈАШАРИ
јули 17, 2021
Svemirko Свемирко е поп-бенд. Иако неговата музика можеби и не е поп во класична смисла на дефиницијата, тој секако е оној што поставува трендови и ги поместува...
СВЕМИРКО
јули 21, 2021
Мешајќи најразлични влијанија, од афро-диско, космички џез и ран хаус, L’Eclair се совршен саундтрак наспроти модерно општество каде што времето не е опција, па дури ни...
L’ECLAIR
Scroll