17.11. (петок)

ВЕТЕР

ВЕТЕР

VETAR WIND Tamara Drakulić Времетраење / Runtime: 70’ Држава / Country: Србија / Serbia Јазик / Language: Српски / Serbian Режија / Director: Tamara Drakulić Сценарио / Writers: Ana Rodić Продуцент / ...
2684
МЕЃУНАРОДЕН МАРКЕТИНГ СЕМИНАР ЗА АКТЕРИ

МЕЃУНАРОДЕН МАРКЕТИНГ СЕМИНАР ЗА АКТЕРИ

АНИЛА ГАЈЕВИЌ Анила Гајевиќ е родена 1979 г. во Сараево, каде што дипломира Босански јазик и литература на Филозофскиот факултет. Од 1998 г. работи како новинар и уредник за култура во водечките ...
1794