15.11. (среда)

ЖАБА

ЖАБА

ŽABA FROG Tamara Drakulić Времетраење / Runtime: 78’ Држава / Country: Босна и Херцеговина, Македонија, Србија, Хрватска / Bosnia and Herzegovina, Macedonia, Serbia, Croatia Јазик / Language: ...
2762
НАРАЦИЈА

НАРАЦИЈА

Саваш Арслан е професор на Факултетот за филмски уметности при Универзитетот Бахчешехир, Истанбул. Покрај тоа што има напишано бројни статии за филм, уметност и култура за повеќе весници, списанија и ...
1735