CINEDAYS+

DAVID LYNCH: THE ART LIFE

DAVID LYNCH: THE ART LIFE

ДЕЈВИД ЛИНЧ: ЖИВОТОТ НА ЕДЕН УМЕТНИК Jon Nguyen Времетраење / Runtime: 88’ Држава / Country: САД, Данска / USA, Denmark Јазик / Language: Англиски / English Режија / Director: Jon Nguyen Продуцент / ...
3269
KHARMS

KHARMS

ХАРМС Ivan Bolotnikov Времетраење / Runtime: 95’ Држава / Country: Русија, Литванија, Македонија / Russia, Lithuania, Macedonia Јазик / Language: Руски / Russian Режија / Director: Ivan Bolotnikov ...
3012
PELE: BIRTH OF A LEGEND

PELE: BIRTH OF A LEGEND

ПЕЛЕ: РАЃАЊЕТО НА ЕДНА ЛЕГЕНДА Jeff Zimbalist, Michael Zimbalist Времетраење / Runtime: 107’ Држава / Country: САД / USA Јазик / Language: Англиски / English Режија / Director: Jeff Zimbalist, ...
3168
DIRECTIONS

DIRECTIONS

POSOKI НАСОКИ Stephan Komandarev Времетраење / Runtime: 103’ Држава / Country: Бугарија, Македонија, Германија / Bulgaria, Macedonia, Germany Јазик / Language: Бугарски / Bulgarian Режија / Director: ...
2540
FADO

FADO

ФАДО Jonas Rothlaender Времетраење / Runtime: 101’ Држава / Country: Германија, Португалија / Germany, Portugal Јазик / Language: Германски, англиски, португалски / German, English, Portugese Режија ...
2829