МОМЧЕТО ФАНТОМ

МОМЧЕТО ФАНТОМ

ноември 13, 2016
во Категорија: 13.11. (недела), 19.11. (сабота), Детска програма
1863 8
МОМЧЕТО ФАНТОМ

PHANTOM BOY
Jean-Loup Felicioli, Alain Gagnol 

13. 11. | 11:00 | кино Фросина 19. 11. | 13:00 | кино Фросина 

Времетраење / Duration: 84’
Година / Year: 2015
Режија / Director: Jean-Loup Felicioli, Alain Gagnol

Лео е 11-годишно момче врзано за кревет, кое има способност да стане невидливо и да поминува низ ѕидови. Се спријателува со Алекс, повреден храбар полицаец, кој е привремено во инвалидска количка. Тие се принудени да ја чуваат нивната заедничка пријателка Мери, бестрашна новинарка, која доброволно се нуди да им помогне.

* 13. 11. - синхронизиран на албански јазик
* 19. 11. - синхронизиран на македонски јазик