НОВИОТ ПОЧЕТОК

НОВИОТ ПОЧЕТОК

НОВИОТ ПОЧЕТОК Новиот почеток се на 40 дневна европска турнеја. Последниот концерт од нивната голема турнеја насловена “Sorry for the mess” токму на CINEDAYS. Да ги пречекаме како што треба (со леб и ...
1645 8
ПРОЦЕС (1962)

ПРОЦЕС (1962)

THE TRIАL Orson Welles Времетраење / Runtime: 119’ Држава / Country: Франција, З. Германија, Италија / France, West Germany, Italy Режија / Director: Orson Welles Јозеф К. се буди едно утро со ...
1788 9
КРИВИНА

КРИВИНА

AL MUNATAF THE CURVE Rifqi Assaf Времетраење / Runtime: 81’ Држава / Country: Египет, Франција, ОАЕ, Јордан / Egypt, France, UAE, Jordan Јазик / Language: Арапски / Arabic Премиера / Release Date: 10 ...
1759 9
ИГЛА ПОД ПРАГОТ

ИГЛА ПОД ПРАГОТ

IGLA ISPOD PRAGA  THE BLACK PIN Ivan Marinovic Времетраење / Runtime: 100’ Држава / Country: Црна Гора, Србија / Montenegro, Serbia Јазик / Language: Српски / Serbian Премиера / Release Date: 18 ...
1972 9
ЖАЛЕЈКА

ЖАЛЕЈКА

ZHALEIKA Eliza Petkova Времетраење / Runtime: 92’ Држава / Country: Германија, Бугарија / Germany, Bulgaria Јазик / Language: Бугарија / Bulgarian Премиера / Release Date: 17 февруари 2016 ...
1921 8
FASHION AND MUSIC

FASHION AND MUSIC

Emotional Lanscapes – agender collection by Ludus EMOTIONAL LANDSCAPES е насловот на новата безродова колекција на експерименталната модна етикета Лудус. Таа ја разработува темата започната со ...
1710 9