АВЕ, ЦЕЗАР!

АВЕ, ЦЕЗАР!

HAIL, CAESAR! Ethan Coen, Joel Coen Времетраење / Runtime: 106’ Држава / Country: Велика Британија, САД, Јапонија / UK, USA, Japan Јазик / Language: Англиски / English Премиера / Release Date: 1 ...
1946 13
STUDANTS

STUDANTS

STUDaNTS Tamara Kotevska Времетраење / Runtime: 50’ Држава / Country: Македонија / Macedonia Јазик / Language: Македонски, Англиски / Macedonian, English Премиера / Release Date: 21 август, 2016 ...
1923 9
„CINEDAYS“- ЕМОЦИОНАЛНА КАПИСЛА НА УРБАНИОТ ДУХ

„CINEDAYS“- ЕМОЦИОНАЛНА КАПИСЛА НА УРБАНИОТ ДУХ

Реткоста која ја пружа „Синедејс“ е можноста да се видат европкси филмови кои не се вбројуваат во популарните листи на интернет, туку во самата срж на развојот на филмот. Од една страна фестивалот ги ...
2155 10
Кристи Пуиу за „Нова Македонија“

Кристи Пуиу за „Нова Македонија“

Отпорот спрема моите филмови го доживувам како комплимент Кога зборуваме за романскиот нов бран секогаш зборуваме во множина, за мнозинство луѓе што како да работат заедно. Дури и германската ...
1990 13