ЗА CINEDAYS

Фестивалот на европски филм CINEDAYS е основан во 2001 година, на иницијативата на познатиот шпански режисер Педро Алмодовар и почитуванaта политичарка Г-ѓа Вивиен Ридинг, во таа година актуелна како ...
2261 0