Одложени проекции

Одложени проекции

ноември 11, 2016
во Категорија: cinedays2016, Вести
1961 10
Одложени проекции

Почитувани,

Ве информираме дека од технички причини се одложуваат проекциите од ЛГБТ програмата, која требаше да стартува од утре, сабота 12 ноември во Џебното кино на МКЦ.

Програмата ќе биде дополнитело реализирана по завршувањето на фестивалот во соработка со Амбасадата на Шведска.

За сите нови информации во однос на термините за емитување на ЛГБТ програмата ќе ве известиме дополнително.

Се извинуваме поради промената во програмата и се надеваме дека ќе имате разбирање.