CINEDAYS +

CINEDAYS +

ноември 12, 2016
во Категорија: cinedays2016, Вести
2182 14
CINEDAYS +

CINEDAYS ви најавува две специјални проекции, од домашни продукции.

За сите оние што го пропуштиле, еве одлична можност да го погледнат филмот ЏГАН, во режија на Вардан Тозија.
Кино Милениум, 18.11. во 17:30. Билети по 150 денари.

На 17.11. во 20 часот, во Џебното кино во МКЦ, ќе имате можност да го погледнете експерименталниот филм STUDaNTS на Тамара Котевска.
Влезот за оваа проекција е бесплатен.