Студентска програма

СТУДЕНТСКИ ФИЛМОВИ

СТУДЕНТСКИ ФИЛМОВИ

Академија за драмски уметности – Загреб  1. РОДЕНДЕН / BIRTHDAY Режија / Director: Tadija Tadić Година / Year: 2016 Времетраење / Duration: 16’ Синопсис: Руда е боксерски тренер. Начинот на кој ги ...
1733 1