Жири на Филмска критика

ВЛАТКО ГАЛЕВСКИ

ВЛАТКО ГАЛЕВСКИ

Влатко Галевски од 1988 до 1993 година работи како уредник на видео изданијата на Македонија Филм Скопје. Од 1993 до 1998 година е уредник на филмската програма на А1 Телевизија и автор на емисиите ...
1286 0
ИЛИНА ЈАКИМОВСКА

ИЛИНА ЈАКИМОВСКА

Илина Јакимовска е професорка на Институтот за етнологија и антропологија на УКИМ, каде меѓу другото  предава Визуелна антропологија. Ја пишува рубриката Букбокс на порталот офф.нет, која се состои ...
1284 0