Придружна Програма

РАБОТИЛНИЦА ЗА ПРОДУКЦИСКИ ДИЗАЈН

РАБОТИЛНИЦА ЗА ПРОДУКЦИСКИ ДИЗАЈН

САРА ХОЛДРЕН Сара Холдрен е уметнички директор од областа на филмската и телевизиската индустрија со повеќе од 25 години искуство во филмската и телевизиската индустрија. Нејзини најнови достигнувања ...
1614 0