19.11. (сабота)

WOODEN WISDOM

WOODEN WISDOM

WOODEN WISDOM & DJ FITZ Wooden Wisdom се двајца DJ-и – Turquoise Wisdom (Zach Cowie) и сјајниот актер и сопственик на издавачка куќа Илајџа Вуд (Elijah Wood – Фродо од Господарот на ...
2057 11
ФРИЦ ЛАНГ

ФРИЦ ЛАНГ

FRITZ LANG Gordian Maugg Времетраење / Runtime: 104’ Држава / Country: Германија / Germany Јазик / Language: Германски / German Премиера / Release Date: 7 април 2016 (Германија) / 7 April 2016 ...
2126 8
РАЈ

РАЈ

RAY PARADISE Andrey Konchalovskiy Времетраење / Runtime: 130’ Држава / Country: Русија, Германија / Russia, Germany Јазик / Language: Руски, германски, француски, јидиш / Russian, German, French, ...
2120 10
ГЕНИЈ

ГЕНИЈ

GENIUS Michael Grandage Времетраење / Runtime: 104’ Држава / Country: Велика Британија, САД / UK, USA Јазик / Language: Англиски / English Премиера / Release Date: 16 февруари 2016 (Германија) / 16 ...
2091 12
РАБОТИЛНИЦА ЗА ПРОДУКЦИСКИ ДИЗАЈН

РАБОТИЛНИЦА ЗА ПРОДУКЦИСКИ ДИЗАЈН

САРА ХОЛДРЕН Сара Холдрен е уметнички директор од областа на филмската и телевизиската индустрија со повеќе од 25 години искуство во филмската и телевизиската индустрија. Нејзини најнови достигнувања ...
1612 0
СТУДЕНТСКИ ФИЛМОВИ

СТУДЕНТСКИ ФИЛМОВИ

Академија за драмски уметности – Загреб  1. РОДЕНДЕН / BIRTHDAY Режија / Director: Tadija Tadić Година / Year: 2016 Времетраење / Duration: 16’ Синопсис: Руда е боксерски тренер. Начинот на кој ги ...
1731 1