18.11. (петок)

WRANGLER & KANTON 6

WRANGLER & KANTON 6

WRANGLER & KANTON 6 Наједноставно речено, Wrangler е новиот бенд на Stephen Mallinder, попознат како креативната половина на еден од најрелевантните и секако најквалитетни авангардни електронски ...
2134 9
РАЈ

РАЈ

RAY PARADISE Andrey Konchalovskiy Времетраење / Runtime: 130’ Држава / Country: Русија, Германија / Russia, Germany Јазик / Language: Руски, германски, француски, јидиш / Russian, German, French, ...
2120 10
ГЕНИЈ

ГЕНИЈ

GENIUS Michael Grandage Времетраење / Runtime: 104’ Држава / Country: Велика Британија, САД / UK, USA Јазик / Language: Англиски / English Премиера / Release Date: 16 февруари 2016 (Германија) / 16 ...
2091 12
ЏГАН

ЏГАН

AMOK Vardan Tozija Времетраење / Runtime: 102’ Држава / Country: Македонија, Албанија / Macedonia, Albania Јазик / Language: Македонски / Macedonian Премиера / Release Date: 30 март 2016 (Македонија) ...
2049 9
РАБОТИЛНИЦА ЗА ПРОДУКЦИСКИ ДИЗАЈН

РАБОТИЛНИЦА ЗА ПРОДУКЦИСКИ ДИЗАЈН

САРА ХОЛДРЕН Сара Холдрен е уметнички директор од областа на филмската и телевизиската индустрија со повеќе од 25 години искуство во филмската и телевизиската индустрија. Нејзини најнови достигнувања ...
1612 0